Gå til
tilmelding

Verdensmålsugen

Verdensmålsugen blev senest afholdt i november 2023. Forberedelserne til 2024-udgaven er allerede påbegyndt – følg med her på siden for mere information.

Verdensmålsugen afholdes 7. til 9. november 2023 i København

 

Verdensmålsugen er årets topmøde om verdens vigtigste plan for klode og klima. Hvert år sætter Verdensmålsugen landets beslutningstagere, ledere og eksperter fra alle sektorer stævne til et topmøde om de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

 

I år er Verdensmålsugen samtidig det første danske pre-event forud for FN’s vigtige klimatopmøde, COP28 i de Forenede Arabiske Emirater. Med det netop afholdte SDG Summit i New York i september bag os – og det vigtige COP28 foran os - sætter Verdensmålsugen landets toneangivende politikere, virksomheder og organisationer stævne til debatter og videndeling om de kritiske investeringer og løsninger for både mennesker og planet, som skal til for både at løse klimakrisen og sikre en bæredygtig og retfærdig udvikling for alle.

 

Med Verdensmålsugen 2023 ønsker vi at skabe den vigtige ramme for, at vi både får sat de rigtige ambitioner forud for COP28, og samtidig bragt Verdensmålene tilbage på sporet her midtvejs mod 2030 – og kun få måneder før den danske regering kommer med en ny og afgørende handlingsplan for Verdensmålene.

 

Verdensmålsugen finder sted på Christiansborg ved 2030-netværkets værtskab og hos Altinget i det indre København. Det vil også være muligt at deltage digitalt, da alle taler, debatter og arrangementer livestreames og lægges ud som videoer på denne side og Altingets facebookside.

Uanset hvordan du deltager, beder vi dig tilmelde dig de enkelte events. Det er gratis at deltage.

 

Gratis, men tilmelding kræves (begrænset antal pladser)

7. november – 9. november 2023

København K