Gå til
tilmelding

Afholdt Opfordring fra erhvervslivet: Danmark skal forblive et bæredygtigt foregangsland trods globale kriser

Med udsolgt menes, at arrangementet er fuldt booket op på de fysisk pladser. Det er som altid gratis at deltage, og det er fortsat muligt at deltage digitalt og følge debatten direkte fra Verdensmålsugens hjemmeside. Der vil komme livestream på forsiden, når Verdensmålsugen starter på tirsdag. Det kræver ingen tilmelding.

Kan erhvervsliv og politikere sammen fremtidssikre Danmarks globale lederposition indenfor klimaområdet?

Under valgkampen udgav topledere fra 12 førende danske virksomheder et fælles statement, hvori de opfordrede politikerne til at arbejde endnu mere målrettet for at bevare Danmarks førende rolle i forhold til den grønne dagsorden. De opfordrede til, at politikerne trods energikrisen fastholdt bæredygtighed øverst på deres prioriteringsliste ved at støtte banebrydende innovation og den rigtige regulering.

På daværende tidspunkt kendte vi ikke det kommende Folketing og den kommende Regering– Det gør vi nu!

Derfor følger vi nu op på den markante opfordring og sætter både topledere og de nyvalgte politikere i stævne, når vi inviterer til debat om, hvad skal der til for at sikre, at danske virksomheder bedst muligt kan bidrage til, at Danmark bevarer en global lederposition indenfor klimaområdet. Hvilke handlinger, omstillinger, reguleringer og investeringer er nødvendige – og hvordan samarbejder erhvervsliv og politikere bedst om at bringe os endnu tættere på Verdensmål nummer 13?

Det er muligt at deltage både fysisk og digitalt. Det kræver ingen tilmelding at deltage digitalt. Du kan følge debatten fra Verdensmålsugens forside. 

Debatten er arrangeret af Global Compact Network Denmark. 

Gratis

31. januar 2023 kl. 9:55

Fællessalen på Christiansborg