DF afviser reformer på dagpenge og efterløn

REFORMER: Dansk Folkeparti afviser blankt reformer på efterlønnen eller dagpengeområdet, men ser i øvrigt positivt på Lars Løkke Rasmussens 10 mål for Danmark i 2020.
Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti ser intet behov for reformer af hverken dagpenge eller efterløn.
Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti ser intet behov for reformer af hverken dagpenge eller efterløn.Foto: Rasmus Nielsen/Altinget.dk (Pia Kjærsgaard 60 år, februar 2007)
Niels Th. Dahl

Jeg er simpelthen så ked af, at man altid skal diskutere ændringer af efterlønnen og dapengeperioden, hver eneste gang vi skal snakke om de her ting. Nu må de to ting lægges til side.

Kristian Thulesen Dahl (DF)
Finansordfører

Dansk Folkeparti vil ikke være med til reformer af hverken efterlønnen eller dagpengeområdet.

Det siger både partiets formand Pia Kjærsgaard og partiets finansordfører Kristian Thulesen Dahl oven på Venstres landsmøde i weekenden, der har sparket liv i kravene om arbejdsmarkedsreformer.

"Jeg er simpelthen så ked af, at man altid skal diskutere ændringer af efterlønnen og dagpengeperioden, hver eneste gang vi skal snakke om de her ting. Nu må de to ting lægges til side, og vi må have fokus på andre områder - f.eks. hvordan vi får flere unge ind på en ungdomsuddannelse," siger Kristian Thulesen Dahl.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00