Om  
Nicolaj Taudorf Andersen
Lea Wohlert

Radius udvider: Ansætter ny direktør og henter S-chef fra Borgen

Nicolaj Taudorf Andersen vender tilbage i rollen som direktør hos kommunikationsbureauet Radius CPH, der samtidig udvider ledelsen med ny vicedirektør og en public affairs-direktør, som kommer fra en stilling som chef for den politiske afdeling hos Socialdemokratiet.

Simon Engell Kjøller

Nicolaj Taudorf Andersen vender tilbage i rollen som direktør hos kommunikationsbureauet Radius CPH. Samtidig udvider bureauet ledelsen med Jens Hjorth-Larsen som ny vicedirektør og Lea Wohlert som direktør for public affairs.

Det skriver Radius i en pressemeddelelse.

"Jeg er meget stolt over, at det er lykkes os at få så stærke kapaciteter som Lea og Jens ombord. Med deres kompetencer og erfaring kommer de til at bidrage til den faglige og forretningsmæssige rejse, som Radius CPH er på," udtaler Nicolaj Taudorf Andersen i pressemeddelelsen.

Nicolaj Taudorf Andersen stiftede Radius i 2003. De seneste seks år har Asbjørn Haugstrup været direktør, men er nu blevet headhuntet til en stilling som kommunikationschef hos A.P Møller Holdings geotermiselskab Innargi A/S.

Med Asbjørn Haugstrups afgang udbygger Radius ledelseslaget med Jens Hjorth-Larsen som vicedirektør, der skal varetage forretningsudvikling og drift.

Lea Wohlert kommer fra en stilling som chef for den politiske afdeling hos Socialdemokratiet på Christiansborg og skal nu være direktør for public affairs.

”Lea kommer med mere end ti års erfaring fra politik og tilfører bureauet væsentlige faglige kompetencer inden for et strategisk vigtigt forretningsområde," lyder det fra Nicolaj Taudorf Andersen i pressemeddelelsen.

"Vi ser et stort vækstpotentiale i public affairs og oplever en stigende efterspørgsel på rådgivning i krydsfeltet mellem kommunikation og public affairs, og med Lea ombord er vi godt rustet til tage en større bid af PA-markedet."

Jens Hjorth-Larsen tiltrådte sin stilling 9. august. Lea Wohlert tiltræder 1. september.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Nicolaj Taudorf Andersen

Direktør og stifter, Radius Kommunikation
ba.scient.pol. (Københavns Uni. 2000)

Lea Wohlert

Særlig rådgiver for udenrigsminister Jeppe Kofod (S)
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2013)

0:000:00