Om  
Claes Nilas

Claes Nilas får ny post i integrationsembedsværket

Den tidligere departementschef i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Claes Nilas, der var en central person i den såkaldte statsløsesag, bliver kommitteret i Styrelsen for International Rekruttering og Integration efter nytår.

Line Jenvall

En af hovedpersonerne i statsløsesagen, der kostede Birthe Rønn Hornbech (V) hendes ministerpost, tidligere departementschef Claes Nilas, får efter nytår et nyt højtrangerende job i administrationen for integrationsarbejdet. 

Af en pressemeddelelse fra Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet fremgår det nemlig, at ministeriet betragter statsløsesagen som afsluttet for Claes Nilas, der siden regeringsskiftet har hjulpet det gamle ministerium for by, bolig og landdistrikter på plads i det nye Udlændinge-, Integrations- og Boligministerium. 

Derfor overgår han 1. januar til en stilling som kommitteret i Styrelsen for International Rekruttering og Integration.

Claes Nilas er uddannet cand.jur og har haft sin gang i flere ministerier siden 1980. Blandt andet har han været departementschef i Ministeriet for Familie- og Forbrugeranliggender, Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration og senest i Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claes Nilas

Direktør, Hjemrejsestyrelsen
cand.jur. (Københavns Uni. 1980)

0:000:00