Minister venter på effekt af udsættelsesindsats

SMIDT UD: Færre bliver sat ud af deres lejebolig, men det markante fald fra sidste år er fladet ud. Boligminister Carsten Hansen regner med, at initiativer fra sidste år stadig kan få tallet længere ned.
Boligminister Carsten Hansen (S) er især optaget af at nedbringe antallet af tvangsudsættelser, fordi det går hårdt ud over de mange børn, som bliver berørt.
Boligminister Carsten Hansen (S) er især optaget af at nedbringe antallet af tvangsudsættelser, fordi det går hårdt ud over de mange børn, som bliver berørt.Foto: Colourbox
Mads Bang

I forhold til sidste år ved samme tid er 42 færre blevet sat ud af deres bolig efter en fogedsag. Det viser nye tal fra Domstolsstyrelsen. Selv om der er tale om et lille fald, så er det alligevel vigtigt at den positive udvikling fortsætter, lyder det fra boligminister Carsten Hansen (S).

I alt blev 1.844 mennesker sat ud af deres bolig af fogeden i løbet af årets første seks månder.

Boligministeren mener, at det fortsatte fald skyldes den indsats, regeringen har gjort for at vende udviklingen. Alligevel vil han fortsat være opmærksom på, hvor mange der sættes ud.

0:000:00