Udlejere og andelshavere bifalder skrotning af vurderingssystem

VURDERINGER: Først i 2019 lander en ny ejendomsvurdering for erhvervsejendomme. Tiltrængt opgør med den hidtidige metode, lyder det fra andelshaverne og udlejerne.

”Det svarer til, hvad vi har sagt til skiftende skatteministre
 igennem mange år,” siger Torben Christensen, administrerende direktør
 i Ejendomsforeningen Danmark om Engberg-udvalgets anbefalinger til vurdering af erhvervsejendomme.<br>
”Det svarer til, hvad vi har sagt til skiftende skatteministre igennem mange år,” siger Torben Christensen, administrerende direktør i Ejendomsforeningen Danmark om Engberg-udvalgets anbefalinger til vurdering af erhvervsejendomme.
Foto: Sten Wrem/Ejendomsforeningen Danmark
Mads Bang

Selv om ventetiden er lang, så er et nyt ejendomsvurderingssystem værd at vente på. Sådan lyder det fra udlejerne og andelshaverne.

Begge grupper skal have mikroskopet frem for at finde deres ejendomme i det såkaldte Engberg-udvalgs anbefalinger, men selv om erhvervsejendomsvurderingen ikke får mange ord med på vejen, så modtages anbefalingerne positivt hos både udlejere og andelshavere.

Engberg-udvalget, der er blevet bedt om at komme med anbefalinger til et helt nyt ejendomsvurderngssystem på tværs af ejerboliger og erhvervsejendomme, sommerhuse og landbrugsejendomme, har brugt mest energi på at skabe en brugbar model for ejerboligerne.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00