Khader diffus om udlændingepolitikken

BAGGRUND: Khaders meldinger om udlændingepolitik har været modsætningsfyldte, men noget tyder på, at han i dag er mere enig med De Radikale, end han var som radikal.
Meget tyder på, at Khader som formand for Ny Alliance er mere radikal i sine holdninger til udlændingepolitikken, end han var, da han var folketingsmedlem for Det Radikale Venstre.
Meget tyder på, at Khader som formand for Ny Alliance er mere radikal i sine holdninger til udlændingepolitikken, end han var, da han var folketingsmedlem for Det Radikale Venstre. Foto: Ole Toft
Natali Braagaard

Grundlæggende er hans udmeldinger på udlændingeområdet en rodebutik - det er svært at gennemskue om Khader går ind for en stram eller slap udlændingepolitik, fordi han bliver ved med at snakke i overskrifter.

Anders Krab-Johansen
Politisk kommentator

24-årsreglen skal undersøges og afskaffes, hvis den ikke virker efter hensigten.

Det er blot ét af de forslag til en mere human udlændingepolitik, som Naser Khader har sat i spil, siden Ny Alliance blev stiftet den 7. maj. Kaster man et blik tilbage i tiden, står det - og andre udmeldinger fra de sidste 14 dage - imidlertid i skarp kontrast til hans holdninger som radikalt folketingsmedlem.

Af samme grund vil ikke engang de politiske kommentatorer pege på, hvor Naser Khader og Ny Alliance ender i forhold til udlændingepolitikken:

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00