Planlovsrevolutionen i Tivoli

FEATURE: Det Konservative Folkepartis kamp for at genintroducere partiet i danskernes bevidsthed blev for alvor skudt i gang med weekendens landsråd. Det bliver en hård kamp, som kræver både antiautoritære jyder, nationalromantiske københavnere og en revitaliseret Mutter Skrap.

Til stor glæde for medlemmerne gik formand Søren Pape Poulsen til angreb på planlovens detailstyring af danskernes liv på weekendens landsråd i Tivoli Congress Center.
Til stor glæde for medlemmerne gik formand Søren Pape Poulsen til angreb på planlovens detailstyring af danskernes liv på weekendens landsråd i Tivoli Congress Center.Foto: Claus Bech/Scanpix
Klaus Ulrik Mortensen

Der er meget kritik af min person. Er jeg lidt for fræk, og kan det passe, at jeg skal have så meget omtale. Og ja, det skal jeg da. Jeg tager også nogle tæsk, og det skal man være villig til, hvis man vil have flyttet nogle ting i samfundet.

Mads Holger
Folketingskandidat, Det Konservative Folkeparti

Nogle gange skal der ikke så meget til at skabe begejstring i dansk politik.

Lene Espersen blev således mødt med piften, da hun lørdag formiddag gik på talerstolen på Det Konservative Folkepartis landsråd i Tivoli Congress Center.

Endnu før hun havde åbnet munden for at tale dunder mod regeringens folkeskolereform, formulerede mandlige røster fra salen gensynsglæden ved at pifte lummert efter den tidligere formand. Årsagen til begejstringen skulle findes i Espersens tøjvalg: En gul fodboldtrøje fra Dragør Boldklub, som hun havde lånt af sin 12-årige søn.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00