Om  
Peter Kreiner

Esben Lunde nedsætter ekspertteam med Noma-chef i spidsen

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) har udpeget et gastronomisk ekspertteam, der består af 19 medlemmer. Formand for teamet bliver administrerende direktør for Noma, Peter Kreiner.

Miljø- og fødevareministeren har udvalgt 19 profiler inden for restaurations- og fødevarebranchen, der sammen udgør et nyt gastronomisk ekspertteam. I spidsen for teamet står administrerende direktør for Noma, Peter Kreiner. 

Det skriver Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse. 

Ekspertteamet opgave bliver at komme med anbefalinger til regeringen om, hvordan dansk gastronomis potentiale kan udnyttes til fulde. Anbefalingerne skal bruges i forbindelse med udformningen af regeringens Gastro 2025-udspil.

"Igennem de seneste fem-ti år har vi oplevet en stigende interesse for dansk gastronomi. Vi kan se konturerne til en god platform, som vi kan bygge videre på, og der er et åbent vindue til omverden lige nu. Men vinduet vil ikke stå åbent for evigt, hvorfor det er vigtigt at agere nu. På baggrund heraf, ser jeg frem til at bidrage til udviklingen af Gastro2025-udspillet," siger Peter Kreiner i pressemeddelelsen.

Ekspertteamet forventes at kunne præsentere anbefalingerne for regeringen i starten af 2018. 

Navnene på hele ekspertteamet kan ses her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Kreiner

Adm. direktør, Noma
master i Business Administration (Aarhus Uni. 2001)

0:000:00