Den veluddannede SU-ordfører

INTERVIEW: SU-ordfører og næstformand for forskningsudvalget, Esben Lunde Larsen (V), er blandt de mest veluddannede MF'ere. Læs her blandt andet om hans råd til de studerende, hans mening om Morten Østergaard (R) og om uddannelsesniveauet på Borgen.
"Det har en betydning i forhold til at tilegne sig stoffet og forstå sammenhængende". Sådan beskriver Esben Lunde Larsen (V) blandt andet fordelene ved at have en lang akademisk uddannelse bag sig.
"Det har en betydning i forhold til at tilegne sig stoffet og forstå sammenhængende". Sådan beskriver Esben Lunde Larsen (V) blandt andet fordelene ved at have en lang akademisk uddannelse bag sig. Foto: ft.dk
Tyson W. Lyall
Fakta

Om Esben Lunde Larsen:
Esben Lunde Larsen er 33 år og kommer fra Stauning.
Han er uddannet fra Københavns Universitet og var inden valget ph.d.-studerende i N.F.S. Grundtvigs frihedssyn.

Esben Lunde Larsen er byrådsmedlem og vice-borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune. Desuden har han været ansat som politisk medarbejder for Venstres folketingsgruppe.



Kilde: esbenlundelarsen.dk
Lykke Friis (V) har en. Nick Hækkerup (S) og Christian Friis Bach (R) har også en. Og så er der Esben Lunde Larsen (V), der var få uger fra at få sin inden valget i september.

Det er naturligvis en ph.d.-grad, der er tale om.

Den unge venstremand skulle egentlig have tilsluttet sig den lille kreds af MF'ere med en forskeruddannelse for nøjagtig to uger siden (MF Per Stig Møller (K) er i øvrigt dr.phil., red.).

Et folketingsvalg kom dog i vejen, og nu vil Esben Lunde Larsen i stedet gøre brug af sin forskningsmæssige baggrund som SU-ordfører og næstformand for Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00