Arla får hjælp til miljøbevidsthed

Arla vil udlede færre drivhusgasser. Det skal den internationale NGO EAT hjælpe dem med i et nyt samarbejde. 

Sara Ridder

Arla har indgået et partnerskab med den internationale NGO EAT for at reducere firmaets drivhusgasudledning. Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Målet er, at udledningen af drivhusgasser skal være reduceret med en fjerdedel i 2020 sammenlignet med udslippet i 2005. EAT arbejder for at forene forskere, organisationer og virksomheder, så vi bliver i stand til at brødføde verdens befolkning på en sund og bæredygtig måde. Samarbejdet mellem de to parter har tre overordnede mål:

”Netop partnerskaber er en central del af Arlas sundhedsstrategi, for de sundhedsudfordringer, som verden står over for, kan vi kun løse i fællesskab. Og her vil vi som fødevareproducent også gerne tage et medansvar for at finde bæredygtige løsninger. Uanset om det drejer sig om underernæring i udviklingslande eller overvægt i den vestlige verden. Derfor er det nye samarbejde med EAT en naturlig forlængelse og videreudvikling af vores arbejde med sundhed og bæredygtighed,” fortæller Hanne Søndergaard, CMO og ansvarlig for innovation og marketing hos Arla Foods.

0:000:00