KL: Der er gået Christiansborg-fnidder i planloven

PLANLOV: Kommunerne har ventet alt for længe på at få lempet planloven, mener formanden for KL’s Teknik- og Miljøudvalg, Jørn Pedersen (V). Vi satser på at lande aftale til maj, lyder det fra Troels Lund Poulsen (V).

Formand for KL's Teknik- og Miljøudvalg Jørn Pedersen kritiserede på topmødet i Aalborg regeringen for, at der er gået Christiansborg-fnidder i planloven.
Formand for KL's Teknik- og Miljøudvalg Jørn Pedersen kritiserede på topmødet i Aalborg regeringen for, at der er gået Christiansborg-fnidder i planloven.Foto: Maria Hedegaard
Hjalte T. H. Kragesteen

Vi er i gang med planlovsforhandlinger i de her uger. Og det er min ambition, at vi er i stand til at lande en politisk aftale i løbet af den næste måned.

Troels Lund Poulsen (V)
Erhvervs- og vækstminister

KL’s teknik- og miljøformand talte dunder imod politikerne på Christiansborg under KL-konferencen torsdag. 

”Vi vil have en ny planlov, og vi vil have den nu. Vi har ventet længe, men det tyder på, at der er gået Christiansborg-fnidder i den,” sagde Jørn Pedersen (V).

Aalborg Kongres & Kultur Center dannede torsdag ramme for KL’s årlige konference om Teknik og Miljø. Her kunne 680 deltagere høre deres formand for miljø- og teknikområdet – Kolding-borgmester Jørn Pedersen – appellere kraftigt til politikerne på Christiansborg.

0:000:00