Rådgivere i Integrationsministeriet

26/6-06: Der er i Integrationsministeriet ansat én medarbejder på de vilkår, der gælder for særlige rådgivere.
Dokumentation
Spørger: Bjarne Laustsen (S)

Spørgsmål S 5561: Vil ministeren oplyse antallet af særlige rådgivere, som er ansat i ministeriet?

Svar fra ministeren: Jeg kan oplyse, at der i Integrationsministeriet er ansat én medarbejder på de vilkår, der gælder for særlige rådgivere. Ansættelsen er sket i overensstemmelse med de retningslinjer, der er angivet i betænkning nr. 1443 af juni 2004.

Den pågældende er ansat som pressemedarbejder og varetager således koordineringen af ministerens og ministeriets kontakt til pressen.

Årslønnen i henhold til ansættelseskontrakten udgør 662.887,58 kr. (niveau 1. april 2006). Hertil kommer et samlet pensionsbidrag på 95.904,36 årligt (niveau 1. april 2006). Endvidere fik pressemedarbejderen tildelt et engangsvederlag i 2005 på 15.000 kr. Af yderligere udgifter, der direkte er forbundet med pressemedarbejderes ansættelse, kan nævnes teleudgifter (mobiltelefon og ADSL-forbindelse) og avisabonnementer, som samlet skønsmæssigt anslås til ca. 22.000 kr. årligt.

Spørgsmål S 5567: Vil ministeren oplyse ansvarsområderne for de særlige rådgivere i ministeriet, årsløn og samlede årlige udgifter forbundet med ansættelsen.

Svar fra ministeren: Der henvises til besvarelsen af spørgsmål nr. 5561 stillet af samme spørger.

Spørgsmål S 5570: Vil ministeren oplyse antallet af pressemedarbejdere tilknyttet departementet specificeret for departementet som helhed og ministersekretariatet.

Svar fra ministeren: Ud over den pressemedarbejder, som er omtalt i svaret på spørgsmål nr. S 5561 stillet af samme spørger, er der ikke ansat pressemedarbejdere i Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration.

Spørgsmål S 5573: Vil ministeren oplyse udgifterne til årsløn for de tilknyttede pressemedarbejdere og de samlede årlige udgifter forbundet med ansættelsen af disse specificeret for departementet som helhed og ministersekretariatet.

Svar fra ministeren: Der henvises til besvarelsen af spørgsmål nr. S 5570 stillet af samme spørger.


0:000:00