Bliv
kontaktet

Medlemsrelationer

Altingets netværk om medlemsrelationer sætter fokus på såvel tiltrækning og fastholdelse af medlemmer, hvad enten der er tale om fagforeninger, partier, brancheforeninger, interesseorganisationer eller ngo'er. Netværkets formål er erfaringsudveksling: Hvordan tiltrækker man medlemmer bedst muligt og mest effektivt – og hvordan fastholdes de?

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er Lars Midtiby. Med en fortid som direktør i Danske Handicaporganisationer og ikke mindst ni år som partisekretær i Socialdemokratiet, har Lars bred erfaring med at skabe og fastholde medlemsrelationer. Han vil stå i spidsen for at facilitere samarbejder og diskussioner på tværs af gruppens medlemmer, der kan omsættes og bruges til dagligt i dit professionelle virke.

- Lars Midtiby, direktør, Danmarks Naturfredningsforening

Program

Tidligere begivenheder

Vis

9/9-2021

Christian Sophus Ehlers, rådgiver om medlemsrekruttering, tidl. Mediechef, UNICEF Danmark

Digital medlemsrekruttering

Coronakrisen har tvunget medlemsorganisationer i retning af et øget fokus på digital rekruttering af nye medlemmer. Med inspiration fra bl.a. NGO- og indsamlingsbranchen omhandler dette netværksmøde om best practice for digital medlemsrekruttering blandt de førende danske NGO’er og medlemsorganisationer.

Til dagens møde får vi besøg af Christian Sophus Ehlers, tidligere mediechef i UNICEF Danmark og rådgiver i diverse organisationer indenfor blandt andet digital medlemsrekruttering. Christian har brugt coronakrisen til at gentænke, hvordan det digitale boom kan udnyttes i tiden efter krisen. Få inspiration til hvordan du kan sikre organisationen et kontinuerligt flow af nye potentielle medlemmer. Vi ser bl.a. på konkrete fremgangsmåder til konvertering online og skabelse af digital leadgenerering gennem teknikker som value exchange, gameification og e-commerce.  

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

15/11-2021

Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier og kommunikation

Styrk din medlemskommunikation

Kommunikation til dine medlemmer har alle dage været et must for den medlemsbaserede organisation. Men selvom frekvensen af opslag, nyhedsbreve og andre kommunikative greb garanteret er høj i din organisation, betyder det ikke, at den ikke kan forbedres. For måske kan din kommunikation målrettes yderligere til dine forskellige medlemssegmenter - samt fremstå mere meningsfuld i relation til din organisations budskaber og værdier. Og meget peger på at den gode kommunikation er skudsikker vej til fastholdelsen af sine medlemmer. 

Til dagens møde får vi besøg af Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier. Astrid vil gøre os klogere på den målrettede kommunikation i en verden, der kun er blevet gjort mere digital som følge af coronakrisen. Hun vil blandt andet komme ind på, hvordan vi bedst anvender sociale medier i vores kommunikation og markedsføring, hvordan vi strømliner vores digitale tilværelse såvel som udmøntningen af en samlet kommunikationsstrategi tilpasset dine medlemmer.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

10/2-2022

Nicolai Aarkrog, Enterprise Sales Manager, Leadfamily

Gamification som middel til erhvervelse og aktivering af medlemmer?

I bestræbelsen på nye medlemmer - samt aktiveringen af dine eksisterende medlemmer - har vi konstant kikkerten vendt mod nye midler. Og hér kommer gamification ind i billedet. For skal vi tro neurovidenskaben, så har den menneskelige hjerne lettere ved at engagere sig, når den aktiveres af spilmekanismer. Imens gamification allerede er et udbredt fænomen i særligt læringssammenhænge, er det interessant at undersøge, om det kan gøre sig gældende i vores organisationer. 

For at gøre os klogere på det får vi besøg af Nicolai Aarkrog, Enterprise Sales Manager i Leadfamily. Leadfamily har implimenteret gamification vidt og bredt i organisationer lige fra Coop til Red Barnet. Derfor er vi overbeviste om, at vi kan få både redskaber og inspiration med i baggagen efter dagens netværksmøde. 

 

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets netværk om medlemsrelationer. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.

 


Accepter betingelser