Bliv
kontaktet

Medlemsrelationer

Altingets netværk om medlemsrelationer sætter fokus på såvel tiltrækning og fastholdelse af medlemmer, hvad enten der er tale om fagforeninger, partier, brancheforeninger, interesseorganisationer eller ngo'er. Netværkets formål er erfaringsudveksling: Hvordan tiltrækker man medlemmer bedst muligt og mest effektivt – og hvordan fastholdes de?

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er Lars Midtiby. Med en fortid som direktør i Danske Handicaporganisationer og ikke mindst ni år som partisekretær i Socialdemokratiet, har Lars bred erfaring med at skabe og fastholde medlemsrelationer. Han vil stå i spidsen for at facilitere samarbejder og diskussioner på tværs af gruppens medlemmer, der kan omsættes og bruges til dagligt i dit professionelle virke.

- Lars Midtiby, direktør, Danmarks Naturfredningsforening

Program

6/5-2021

Lea Korsgaard, Chefredaktør, Zetland

Kan vi lære noget af Zetland og mediebranchen?

Hvis nogen har styr på erhvervelsen og fastholdelsen af medlemmer, så er det Zetlands chefredaktør Lea Korsgaard. Med Lea Korsgaard i spidsen har mediet vokset til en overskudsforretning baseret på medlemmer, som blandt andet blev erhvervet uden brugen af én reklamekrone på de sociale medier. Faktisk har brugerinddragelsen været en af de store faktorer for Zetlands hastigt stigende medlemstal. På få år er mediet blevet en hastigt voksende økonomisk bæredygtig virksomhed, som er udelukkende baseret på betaling fra medlemmer. Derfor er medlemmernes loyalitet også et vigtigt omdrejningspunkt i Zetlands forretningsmodel. Til mødet vil Lea Korsgaard dele ud af den værktøjskasse, som har gjort Zetland til den forretning, den er i dag.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

8/6-2021

Mike Dranov, Foreningsdirektør og adm. direktør for Coop amba

Altingets årlige døgnmøde

Netværkets årlige topmøde finder sted på smukke Kragerup Gods i Vestsjælland. Omringet af natur får du gennem et døgn mulighed for at gå i dybden med et emne sammen med netværket. For at give de bedst mulige betingelser for at netværke med med- og modspillere suppleres det faglige program med en dejlig middag i godsets restaurant 'Blixen'.

Med 1.8 millioner medlemmer er Coop en gigant indenfor landets medlemsejede virksomheder. Coop har været ekstremt dygtige til at erhverve, fastholde og aktivere deres mange medlemmer. Til dette års døgnmøde får vi besøg af Mike Dranov, Foreningsdirektør og Administrerende Direktør for Coop amba samt Formand i Tænketanken Demokratisk Erhverv. Mike Dranov vil fortælle os om Coops medlemsmodel samt gøre os klogere på, hvordan den er anvendelig i alt fra små til store virksomheder.

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, kl. 8:00-8:00

9/9-2021

Christian Sophus Ehlers, rådgiver om medlemsrekruttering, tidl. Mediechef, UNICEF Danmark

Digital medlemsrekruttering

Coronakrisen har tvunget medlemsorganisationer i retning af et øget fokus på digital rekruttering af nye medlemmer. Med inspiration fra bl.a. NGO- og indsamlingsbranchen omhandler dette netværksmøde om best practice for digital medlemsrekruttering blandt de førende danske NGO’er og medlemsorganisationer.

Til dagens møde får vi besøg af Christian Sophus Ehlers, tidligere mediechef i UNICEF Danmark og rådgiver i diverse organisationer indenfor blandt andet digital medlemsrekruttering. Christian har brugt coronakrisen til at gentænke, hvordan det digitale boom kan udnyttes i tiden efter krisen. Få inspiration til hvordan du kan sikre organisationen et kontinuerligt flow af nye potentielle medlemmer. Vi ser bl.a. på konkrete fremgangsmåder til konvertering online og skabelse af digital leadgenerering gennem teknikker som value exchange, gameification og e-commerce.  

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

15/11-2021

Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier og kommunikation

Styrk dine medlemskommunikation

Kommunikation til dine medlemmer har alle dage været et must for den medlemsbaserede organisation. Men selvom frekvensen af opslag, nyhedsbreve og andre kommunikative greb garanteret er høj i din organisation, betyder det ikke, at den ikke kan forbedres. For måske kan din kommunikation målrettes yderligere til dine forskellige medlemssegmenter - samt fremstå mere meningsfuld i relation til din organisations budskaber og værdier. Og meget peger på at den gode kommunikation er skudsikker vej til fastholdelsen af sine medlemmer. 

Til dagens møde får vi besøg af Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier. Astrid vil gøre os klogere på den målrettede kommunikation i en verden, der kun er blevet gjort mere digital som følge af coronakrisen. Hun vil blandt andet komme ind på, hvordan vi bedst anvender sociale medier i vores kommunikation og markedsføring, hvordan vi strømliner vores digitale tilværelse såvel som udmøntningen af en samlet kommunikationsstrategi tilpasset dine medlemmer.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets netværk om medlemsrelationer. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.

 


Accepter betingelser