Bliv
kontaktet

Medlemsrelationer

Altingets netværk om medlemsrelationer sætter skarpt fokus på det medlemsbaserede virksomheder og de problemstillinger og mulighedsrum, der knytter sig til dem. Netværket er derfor for dig, som er ansvarlig for at skabe - og fastholde - forbindelsen mellem organisationens formål og medlemmernes interesser. Din titel er ikke afgørende for, om du har en plads i netværket. Dét der er helt centralt for at tage del i netværket er, at du eksempelvis er ansvarlig for tiltrækningen og fastholdelsen af medlemmer, medlemsundersøgelser, medlemskommunikation, medlemsengagement og andre opgaver, der knytter sig til gøremålene af en medlemsbaseret organisation. 

Netværket består af en bred vifte af organisationer. For indenfor netværkets rammer er der nemlig både fagforeninger, partier, brancheforeninger, interesseorganisationer og NGO'er repræsenteret. Netværkets formål er kort fortalt at erfaringsudveksle med ligesindede, der har en interesse i at skabe og fastholde gode medlemsrelationer til organisationens medlemmer. Og dét realiserer vi gennem alt fra oplæg fra toneangivende aktører på området, diskussioner i netværket såvel som workshops. 

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er Lars Midtiby. Med en fortid som direktør i Danske Handicaporganisationer og ikke mindst ni år som partisekretær i Socialdemokratiet, har Lars bred erfaring med at skabe og fastholde medlemsrelationer. Han vil stå i spidsen for at facilitere samarbejder og diskussioner på tværs af gruppens medlemmer, der kan omsættes og bruges til dagligt i dit professionelle virke.

- Lars Midtiby, direktør, Danmarks Naturfredningsforening

Program

Tidligere begivenheder

Vis

27/1-2023

Per Østergaard Jacobsen. Direktør i Efficiens & Ekstern lektor, Department of Marketing, CB

Hvordan skaber vi en mere effektiv medlemshåndtering?

Evnen til at operere effektivt hænger i høj grad sammen med evnen til automatisk at varetage administrative opgaver relateret til medlemmer. Mængden af data, som organisationer skal have styr på, er stadig stigende. Derfor er administrative systemer, der effektivt kan samle data og automatisere arbejdsgange, absolut kritisk. derudover er det vigtigt at have opdateret og relevant data præsenteret gennem analyse- og rapporteringsmuligheder i realtid. Det øger nemlig evnen til at tiltrække samt fastholde medlemmer. 

Men hvordan kan du som medlemsansvarlig navigere i den stigende mængde af medlemsdata? Og dertil udvælge den data, som er værdiskabende for din organisation og dets medlemmer. Til dagens møde vil vi derfor kombinere datadreven ledelse med fastholdensen og erhvervelsen af nye medlemmer. 

For at gøre os klogere på dagens møde får vi besøg af Per Østergaard Jacobsen. 

Per er blandt de førende eksperter inden for kunderelationer (CRM), loyalitet og strategisk brug af data. Har arbejdet med en lang række virksomheder og har skrevet 14 bøger om kundedata, CRM, kunderelationer og loyalitet. 

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København , kl. 9:30-12:30

27/3-2023

Peter Soltoft, Tidligere topchef i Tryg, ISS og Royal Unibrew

Vigtigheden af intern overensstemmelse i strategi og udførelse for opnåelse af eksterne kundegevinster

Mange virksomheder tror, at det er tilstrækkeligt med god kundekommunikation, hvis man ønsker at fastholde eller erhverve nye kunder. Sandheden er, at virksomhedens interne tandhjul skal optimeres for at opnå det fulde udbytte af kunderejsen. Ved hjælp af en opdatering af principperne bag den velkendte model Service Profit Chain skal vi blive klogere på, hvordan kunderejsen starter internt i virksomheden.
Dette møde skal derfor handle om vigtigheden af at have en sund intern virksomhedskultur med stærkt fokus på mål og aktiviteter, og hvor medarbejderne får lyst til at gå den ekstra mil, nutidens kunder kræver.

For at gøre os klogere på dagens tema skal vi høre tidligere topchef i Tryg, ISS og Royal Unibrew og nu lektor på Cphbusiness & CBS Peter Soltoft fortælle, hvordan den interne kultur influerer på kunderelationerne med henblik på at øge omsætningen og medarbejdertrivslen.

Ny Kongensgade 10, 1472 København K , kl. 9:30-12:30

7/6-2023

Altinget døgnmøde

Program og oplægsholder(e) følger

Kragerup Gods, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby., kl. 10:00-9:00

19/9-2023

Tema tilgår

Mødested tilgår, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets netværk om medlemsrelationer. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.

 


Accepter betingelser