Bliv
kontaktet

Energi og Forsyning

Altingets energi- og forsyningspolitiske netværk giver mulighed for at møde nøgleaktører i den danske energi- og forsyningssektor og udveksle erfaringer med ligesindede på tværs af den offentlige og private sektor.

Til hvert møde inviterer vi interessante aktører på området – embedsmænd, politikere og andre erfarne eksperter – til at komme med deres syn på en relevant problemstilling eller dele deres egne erfaringer for at lægge op til refleksion og personlig erfaringsudveksling.

Mødeleder

Netværkets faste mødeleder er tidligere justitsminister og transportminister samt bestyrelsesformand i Energinet, Lars Barfoed, som med sine mange års erfaring på området vil diskutere og reflektere med gruppen. Lars Barfoed har i dag sin egen virksomhed, LB&C, hvor han er politisk og strategisk rådgiver.

Program

3/11-2020

Kristoffer Böttzauw, direktør for Energistyrelsen

Ledelse af energisektoren

Direktøren for Energistyrelsen gæster dagens møde til en snak om, hvordan det er at stå i spidsen for en styrelse, der er helt central for regeringens nye klimamål. Hvilke udfordringer står Energistyrelsen med i en tid, hvor grøn omstilling gennemsyrer næsten alt, hvad vi foretager os politisk? Og hvilke store udfordringer står energisektoren over for i fremtiden?

BLOX, Bryghuspladsen, 1471 København K, kl. 9:30

13/1-2021

En status fra Christiansborg

Til dagens møde inviteres energi- og forsyningsordførere fra de politiske partier til en snak med netværket. Hvad vil de respektive partier egentlig, når det kommer til planer for energi- og forsyningssektoren? Hvordan går det med klimahandlingsplanerne? Og hvordan sikrer vi forsyningssikkerheden i fremtiden?

Ubbes Vinhandel, Ny Vestergade 1, 1471 København K, kl. 13:30

8/4-2021

Mere info om oplægsholdere følger

Temadag: Hvordan skaber vi fremtidens fysiske rammer for et godt og bæredygtigt samfund?

Bolig-, transport-, energi- og forsyningssektoren er de helt tunge spillere i omlægningen til et mere bæredygtigt samfund. Hvordan disse sektorer omlægges har ikke alene stor betydning for, om klimamålene nås. Det har også stor og gennemgribende betydning for vores samfund som helhed og den enkelte borgers liv, fordi disse sektorer opstiller de fysiske rammer, vi lever under.
 
Derfor inviteres Altingets netværk for hhv. bolig og byggeri, transport og infrastruktur, energi og forsyning samt miljø og klima til en temadag, hvor vi sammen kan sætte fokus på, hvordan man skaber de bedste fysiske rammer for fremtidens bæredygtige samfund. Kan vi styrke arbejdet på tværs af sektorerne? Hvilke udfordringer støder vi på, og kan vi hjælpe hinanden med disse?

Altinget, Ny Kongensgade 10, København, kl. 9:30-14:30

10/6-2021

Netværksmøde

Program følger

Mødested tilgår, kl. 9:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Altingets forsyningspolitiske netværk. Udfyld derfor kontaktformularen for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer.


Accepter betingelser