Samira Nawa
 svarer 
Nick Hækkerup

Samira Nawa (R), Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) og Eva Flyvholm (EL) spørger justitsministeren, Nick Hækkerup, om nærmere at redegøre for, hvordan udgifterne forbundet med forslaget finansieres

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 93, Spørgsmål 109
Vil ministeren redegøre nærmere for, hvordan udgifterne forbundet med forslaget finansieres? Der henvises til ministerens svar på spørgsmål nr. 91 til L 93.

Svar fra fredag den 25. februar 2022
De forventede merudgifter for politiet forbundet med ændringsforslagene skønnes på det foreløbige grundlag at udgøre 5-10 mio. kr. årligt. Afklaringen af udgifterne vil skulle indgå i den samlede konsolidering af udgifterne forbundet med lovforslaget. Som det fremgår af det fremsatte lovforslag, vil udgiftsskønnene i lovforslaget generelt skulle konsolideres nærmere med henblik på, at udgifterne forventes håndteret i forbindelse med finansloven for 2023.

Side
0:000:00