Eva Flyvholm
 svarer 
Nick Hækkerup

Eva Flyvholm (EL), Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) og Samira Nawa (R) spørger justitsministeren, Nick Hækkerup, hvornår ministeren første gang blev bekendt med, at Justitsministeriet via Kammeradvokaten har gjort gældende i sagen for Højesteret om logningsreglernes gyldighed, hvor ministeren er den ene part, at modparten og appellanten ikke har en retlig interesse i en dom efter påstanden om, at den gældende logningsbekendtgørelse er ugyldig, hvis logningsbekendtgørelsen er ophævet på tidspunktet for domsafsigelsen

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 93, Spørgsmål 123
Vil ministeren præcisere, hvornår ministeren første gang blev bekendt med, at Justitsministeriet via Kammeradvokaten har gjort gældende i sagen for Højesteret om logningsreglernes gyldighed, hvor ministeren er den ene part, at modparten og appellanten ikke har en retlig interesse i en dom efter påstanden om, at den gældende logningsbekendtgørelse er ugyldig, hvis logningsbekendtgørelsen er ophævet på tidspunktet for domsafsigelsen?

Svar fra onsdag den 2. marts 2022
Som justitsminister har jeg løbende været orienteret om, at der verserede en retssag – først for Østre Landsret og senere for Højesteret.

At argumentet om retlig interesse er gjort gældende i retssagen, blev jeg først bekendt med i forbindelse med min besvarelse af spørgsmål nr. 87 til lovforslaget, som blev besvaret den 18. februar 2022.

Side
0:000:00