Eva Flyvholm
 svarer 
Nick Hækkerup

Eva Flyvholm (EL), Karina Lorentzen Dehnhardt (SF) og Samira Nawa (R) spørger justitsministeren, Nick Hækkerup, om 3 ministeren vil foranledige, at Justitsministeriet via Kammeradvokaten trækker påstanden, om at modparten og appellanten ikke har en retlig interesse i en dom efter påstanden om, at den gældende logningsbekendtgørelse er ugyldig, hvis logningsbekendtgørelsen er ophævet på tidspunktet for domsafsigelsen, i sagen for Højesteret om logningsreglernes gyldighed

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 93, Spørgsmål 124
Vil ministeren foranledige, at Justitsministeriet via Kammeradvokaten trækker påstanden, om at modparten og appellanten ikke har en retlig interesse i en dom efter påstanden om, at den gældende logningsbekendtgørelse er ugyldig, hvis logningsbekendtgørelsen er ophævet på tidspunktet for domsafsigelsen, i sagen for Højesteret om logningsreglernes gyldighed?

Svar fra onsdag den 2. marts 2022
Der henvises til oversendelsesbrev af 2. marts 2022 til Retsudvalget, hvormed jeg stiller ændringsforslag nr. 1.

Det fremgår bl.a. heraf, at Justitsministeriet i lyset af samrådet den 1. marts 2022 og det fremsatte ændringsforslag har anmodet Kammeradvokaten om at frafalde den påstand om afvisning, som Kammeradvokaten har nedlagt over for appellantens principale og subsidiære påstand 1 i den verserende sag for Højesteret, og som beror på et anbringende fra Kammeradvokaten om manglende retlig interesse hos appellanten, såfremt de nye logningsregler er trådt i kraft inden domsafsigelsen.

Side
0:000:00