DI skuffet over GDA-modstand

GDA: Dansk Industri er skuffede over det politiske flertal, der vil forbyde GDA og tage mærkningen ud af EU-forordningen. Ultimative krav sætter Danmark uden for indflydelse, lyder det.
Tanja Buch-Weeke fra Dansk Industri er ikke glad for den politiske modstand mod GDA-mærkningen. Hun mener, at ultimative krav skader Danmark.
Tanja Buch-Weeke fra Dansk Industri er ikke glad for den politiske modstand mod GDA-mærkningen. Hun mener, at ultimative krav skader Danmark.Foto: DI

Jeg synes, at det er ærgerligt, at man dermed sætter Danmark uden for indflydelse i Europa.

Tanja Buch-Weeke
Chefkonsulent, DI

DI Fødevarer er langt fra tilfreds med, at et flertal uden om regeringen har pålagt fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) at arbejde imod det omstride GDA-mærke, når hun mødes med sige kollegaer i EU.

"Jeg synes, at det er ærgerligt, at man dermed sætter Danmark uden for indflydelse i Europa," siger Tanja Buch-Weeke, der er chefkonsulent hos DI Fødevarer og derfor har arbejdet hårdt for GDA-mærkets fremtid. 

Ultimative krav betaler sig ikke
SF's forbrugerordfører Pia Olsen Dyhr sagde i sidste uge til Altinget, at den bedste forhandlingsstrategi for Danmark er et ultimatum om, at GDA skal helt ud af EU-forordningen. Den taktik er Tanje Buch-Weeke lodret uenig i.

0:000:00