Mød Altinget | Fødevarers nye debatpanel

DEBATPANEL: Altinget | Fødevarer har et nyt debatpanel klar. I løbet af efteråret vil de nye debattører bidrage til debatten om udfordringerne for landbruget. Mød dem her.
Anne Justesen
Foto: Kjeld Hansen/BæreDygtighed
Foto: Pressefoto, Landbrug & Fødevarer
Foto: http://www.foi.life.ku.dk
Foto:
Foto: LandboUngdom
Foto:
Altinget | Fødevarers nye debatpanel er klar til at diskutere udfordringerne og fremtiden for landbruget. Hver torsdag bringer vi et nyt debatindlæg fra en af vores skarpe debattører. Panelet repræsenterer et udsnit af forskellige aktører inden for landbruget, og de kommer hver især med deres indspark i debatten om landbrugets udfordringer og fremtid.

<img align="left" src="@nyimg=11673@" />Kjeld Hansen, journalist og gårdejer.
Kjeld Hansen er gårdejer, debattør, forfatter og journalist med skarpe holdninger til landbrugserhvervet. Han har desuden konsulent- og kommunikationsfirmaet BæreDygtighed, der specialiserer sig i bæredygtig omstilling til miljøvenlig produktion.

<img align="left" src="@nyimg=2636@" />Jørn Jespersen, Formand for Natur- og Landbrugskommissionen.
56-årige Jørn Jespersen er tidligere medlem af Folketinget for SF og i dag direktør i Dansk Miljøteknologi. Han blev i februar 2012 formand for regeringens nye Natur- og Landbrugskommission. Kommissionens formål er at sætte skub i arbejdet med den grønne omstilling af dansk landbrug, samtidig med at der sker en styrkelse af den danske natur.

<img align="left" src="@nyimg=11684@" />Johanne Marie Laursen, formand for LandboUngdom.
Den bankuddannede Johanne Marie Laursen (26) blev valgt som formand for LandboUngdom i april 2012. Hun blev dermed foreningens første kvindelige formand. LandboUngdoms formål er at være mødested for unge på landet, unge under landbrugsuddannelse og unge med interesse for livet på landet.

0:000:00