Martin Geertsen
 svarer 
Magnus Heunicke

Martin Geertsen (V) spørger sundhedsministeren, Magnus Heunicke, om en oversigt over, hvordan de offentlige midler, der udmøntes, bliver fordelt blandt kommunerne

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 192, Spørgsmål 15
Vil ministeren i tabelform oversende en oversigt over, hvordan de offentlige midler, der udmøntes, bliver fordelt blandt kommunerne?

Svar fra mandag den 16. maj 2022
”Vil ministeren i tabelform oversende en oversigt over, hvordan de offentlige midler, der udmøntes, bliver fordelt blandt kommunerne?” Svar:

Midlerne til finansiering af udvidelsen af den kommunale børne- og ungdomstandpleje vil blive udmøntet gennem bloktilskuddet og vil dermed indgå i det generelle tilskuds- og udligningssystem. Det betyder, at der via udligningssystemet tages hensyn til forskelle i demografi, socioøkonomi mv. kommunerne imellem.
0:000:00