Haarder åbner op for forløbskoordinatorer

UDSPIL: Danske Patienter glæder sig over, at regeringen med Bertel Haarder (V) som sundhedsminister ser ud til at droppe modstanden mod forløbskordinatorer til medicinske patienter.
Foto: colourbox.com
Ole Nikolaj Møbjerg Toft
{{image:9755:C}}

Hvis det kun er én person, så er der for stor risiko for, at der opstår huller, når denne person skal på ferie, bliver syg eller af andre årsager pludselig er fraværende.

Ulla Astman (S)
Formand, Danske Regioners sundhedsudvalg

Sundhedsminister Bertel Haarder fastholder, at ældre medicinske patienter ikke skal have en pendant til den meget omtalte 30 dages behandlingsgranti.

Men Danske Patienter glæder sig nu over, at sundhedsministeren nu er kommet med positive meldinger i forhold til at indføre en garanti for, at medicinske patienter bliver tildelt en forløbskoordinator under og lige efter en indlæggelse.

"Med de såkaldte forløbskoordinatorer er der virkelig noget at hente, for de skal sikre, at patienterne bliver samlet godt og rigtigt op undervejs, så den ene hånd hele tiden ved, hvad den anden gør. Her kunne jeg måske overveje at give en garanti," sagde Bertel Haarder forleden til jp.dk.

0:000:00