Om  
Gitte Jensen-Fangel

Ny vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Gitte Fangel skal være ny vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Hendes primære arbejdsopgave bliver at arbejde med implementeringen af Sundhedsplatformen.

Mikkel Bødker Olesen

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital får fra januar ny vicedirektør i form af Gitte Fangel, skriver Region Hovedstaden på sin hjemmeside. Gitte Fangel kommer i stillingen til at beklæde regionens nye stilling hvis primære opgave bliver at deltage i udviklingen af Sundhedsplatformen de kommende år.

"Jeg er rigtig glad for, at vi med denne udnævnelse kan sikre fortsat brug af Gittes store viden. Gitte er overordentligt velkvalificeret til at kunne løfte den nye CMIO-funktion, og hun bliver dermed Sundhedsplatformens tætte kobling til det kliniske," siger Svend Hartling, koncerndirektør i Region Hovedstaden.

Gitte Fangel er uddannet sygeplejerske og har været leder igennem flere år. Først som afdelingssygeplejerske, så oversygeplejerske og senest som vicedirektør på Amager Hospital og senere på Herlev Hospital. Hun har en master i Management Development fra CBS.

0:000:00