Velfærdsoverblikket: Beskæftigelsestræf, cirkulær økonomi og et tobaksfrit idrætsliv 

Danske Regioner afholder generalforsamling, Folketinget skal diskutere beskæftigelsesindsatser og så inviterer et nyt partnerskab mellem det offentlige, det private og civilsamfundet til et seminar om cirkulær økonomi og genanvendelse. Få velfærdsoverblikket her.

Tidligere formand for Danske Regioner Stephanie Lose (V) holder tale på generalforsamlingen i 2018. Hun kommer også på talerstolen til årets generalforsamling, som finder sted torsdag.
Tidligere formand for Danske Regioner Stephanie Lose (V) holder tale på generalforsamlingen i 2018. Hun kommer også på talerstolen til årets generalforsamling, som finder sted torsdag.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Laura Bejder Jensen

Velkommen til ugens velfærdspolitiske overblik.

Den kommende uge byder på både beskæftigelsestræf i KL, generalforsamling i Danske Regioner og en DGI-konference om et tobaksfrit idrætsliv. 

For anden uge i træk er beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) den minister med flest samråd i kalenderen. I denne uge skal han i samråd om både afvisning af håndtryk, ulovlige og uacceptable boligforhold for lastbilchauffører og fagforeningsfrihed. 

0:000:00