Velfærdsoverblikket: Ulighed i sundhed, karakterer til treårige og sygeplejerskekongres

KL holder børn og unge topmøde, Peter Hummelgaard skal i samråd om bekæmpelse af ulighed og en værdig tilværelse på overførselsindkomst, og Dansk Sygeplejeråd holder ordinær kongres. Få velfærdsoverblikket her.

I den kommende uge skal social- og ældreminister Astrid Krag (S) blandet andet i samråd om udligning på det specialiserede socialområde. Her får hun selskab af sin nye kollega indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S).
I den kommende uge skal social- og ældreminister Astrid Krag (S) blandet andet i samråd om udligning på det specialiserede socialområde. Her får hun selskab af sin nye kollega indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S).Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Laura Bejder Jensen

Velkommen til ugens velfærdspolitiske overblik. 

I den kommende uge kan du blive klogere på geografisk ulighed i sundhed, unges ønsker til et godt arbejdsliv på fremtidens arbejdsmarked og børn og unges mentale helbred.

For social- og ældreminister Astrid Krag (S) står ugen i samrådets tegn. Hun er kaldt i samråd om både tvangsanbringelser af børn, udligning på det specialiserede socialområde og deltidsansættelser i ældreplejen.

0:000:00