Uddannelse & Kurser

Digital interessevaretagelse - sæt dagsorden med sociale medier

Hvordan kan du med brug af digitale og sociale medier, som f.eks. Twitter og LinkedIn, få dine mærkesager på dagsordenen hos både politikere og medier og derved påvirke beslutningsprocesser på Christiansborg?  

Det er omdrejningspunktet for dette kursus hos Altinget og Mandag Morgen, hvor du får de vigtigste redskaber til at starte eller justere arbejdet med digital interessevaretagelse og lære alle de nyeste metoder til at arbejde konkret med digitale og sociale medier for at flytte holdninger hos både politikere, organisationer og virksomheder.  

Om uddannelsen


Lokation Ny Kongensgade 10, 1472 København K

Opstartsdatoer
Forår 15. maj 2023
Ledige pladser

Digital interessevaretagelse - eller digital public affairs, som disciplinen også kaldes, - er det samlede arbejde, du lægger i digitale og sociale medier for at understrege dine mærkesager i det daglige eller i særlige kampagner. 

Digital interessevaretagelse handler både om at sætte strøm til budskaber, træne talspersoner til at agere digitalt og udnytte platformene optimalt, skabe relationer til de rigtige politikere digitalt og kommunikere på en måde, der gør dig relevant for politikere.   

  Dit udbytte: 

  • Du får redskaberne til at lave en strategi for digital interessevaretagelse   
  • Du lærer, hvordan din hjemmeside spiller en væsentlig rolle i din digitale interessevaretagelse   
  • Du får viden om brugen af Twitter som led i digital interessevaretagelse  
  • Du får viden om, hvordan du skal bruge eksperter og ledere på LinkedIn som en del af den digitale interessevaretagelse  
  • Du får kendskab til brugen af forskellige typer indhold på sociale medier  
  • Du får indsigt i, hvordan man skaber relationer til politikere digitalt 
  • Du lærer, hvordan man kan arbejde med framing og relationsdannelse på sociale medier  
  • Du får en unik mulighed for sparring om særlige udfordringer med både underviser og medkursister.  

 

Kurset vil bestå af en kombination af oplæg fra den faste underviser Troels Johannesen, eksterne oplægsholdere samt øvelser undervejs i det to dage lange forløb. Kurset kræver aktiv deltagelse for at opnå det fulde udbytte og vil være case-baseret. Der vil gennem kurset være rig mulighed for at modtage feedback fra både underviser og medkursister.  

Kurset henvender sig derfor til dig, som arbejder med politik og/eller kommunikation i en organisation eller virksomhed, der har brug for at trænge i gennem til Christiansborg, kommunerne eller EU. Du er måske leder eller klassisk politisk konsulent og kan dit public affairs-arbejde, men mangler den digitale vinkel.   

Program

1. Modul Modul 1 15. maj 2023 kl. 10.00 - 16.00
2. Modul Modul 2 26. maj 2023 kl. 10.00 - 16.00

Tilmelding

Pris pr. person.
11.995 kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

15. maj 2023