Uddannelse & Kurser

Public Affairs Aarhus

Altingets mest eftertragtede kursus i Public Affairs udbydes nu også i Aarhus

Lobbyister bidrager med viden til landets lovgivere og forbinder politikere med befolkningen. På Altingets kursus i Public Affairs lærer du, hvordan din organisations viden og ekspertise kan organiseres strategisk og på den måde blive en uvurderlig hjælp for de beslutningstagere, som I ønsker skal sætte jeres interesser på den politiske dagsorden.

Om uddannelsen


Lokation Vestergade 49B, 8000 Aarhus

Opstartsdatoer
Forår 2023 21. marts 2023
Ledige pladser

Gennem kursusforløbet får du alle de konkrete værktøjer, du skal bruge for at planlægge og drive en effektiv public affairs-indsats.

Dit udbytte:

  • Du får et stærkt og professionelt netværk af andre, der også arbejder med politisk interessevaretagelse
  • Du kan udarbejde en konkret og eksekverbar strategi for din politiske sag.
  • Du kan udarbejde skarpe notater med den rigtige og relevante dokumentation
  • Du får en unik indsigt i den politiske proces, herunder hvordan finansministeriet håndterer de forslag, der kommer fra interessenter
  • Du kan forbedre din kommunikative indsats, med henblik på politisk interessevaretagelse
  • Undervejs tilbydes du sparring fra A-Z på din case, med nogle af de bedste indenfor politisk interessevaretagelse

 

Undervisningen er fordelt på tre hele kursusdage i Aarhus. Kurset ledes af de to erfarne undervisere, Lars L. Nielsen og Jakob Sand Kirk, der med deres personlige erfaring fra politik, centraladministration og organisationsverdenen, giver dig værktøjerne til at drive politisk interessevaretagelse og få din sag frem i det politiske landskab.

Modeller

Kurset bygger grundlæggende på følgende systematiske Public Affairs model og konkrete metodiske værktøjer, kombineret med undervisernes erfaringer.
Derudover gennemgås en case fra det virkelige liv, og vi tager hver gang fat i en af kursusdeltagernes egne udfordringer.

Mellem kursusdagene løses hjemmeopgaver af forskellig form.

Kursusleder

Jakob Sand Kirk Strategisk rådgiver og arbejdsmarkedsekspert, stifter af Sand Kirk ApS, partner i Copenhagen Public Affairs ApS

Jakob Sand Kirk har mange års erfaring med organisationsudvikling, politik og strategi i fagbevægelse, arbejdsmarkedspension og almen boligsektor. Han var i organisations- og udviklingschef i LO mellem 2015 og 2020, hvor han blandt andet var central i arbejdet med LO/FTF-fusionen og intern strategi og handlingsplaner. Jakob er desuden erfaren netværksfacilitator og underviser.

Lars L. Nielsen Ejerleder og rådgiver, NielsenNetwork, fhv. public affairs og kommunikationdirektør i Finans Danmark (2006-12)

Lars L. Nielsen stiftede NielsenNetwork i 2017, og han har mere end 20 års erfaring fra tidligere jobs: Public affairs-direktør i Primetime Kommunikation; kommunikations-direktør i Finansrådet, pressechef og rådgiver for teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam, Københavns Kommune; pressechef og partisekretær, Det Radikale Venstre; og generalsekretær for Europabevægelsen. Lars L. Nielsen sidder i følgende bestyrelser: DR, Københavns Madhus, Teater Grob, Det Nationale Ungdomssymfoniorkester og ATV’s Science & Engineering-komité.

Program

Program og pris kan variere fra forløb til forløb. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål til fremtidige moduler.

1. Modul Modul 1 21. marts 2023 kl. 09.00 - 15.30

På den første kursusdag gennemgår vi den overordnede model og uddyber stadie 1,”Afklaring”. Her bliver kursisterne introduceret til alle de nødvendige punkter, som skal afklares inden man begynder at eksekvere en proces for politisk interessevaretagelse. Herunder politiske emner, interessenter og indflydelseskanaler.

2. Modul Modul 2 28. marts 2023 kl. 09.00 - 15.30

På anden kursusdag gennemgår vi stadie 2 og 3: ”Dokumentation” og ”Strategi - & Handlingsplan”. Kursisterne får her en introduktion til, hvordan man tilrettelægger den bedste dokumentation og analyse. Her vil der især blive åbnet op for, hvordan man bedst udarbejder sine notater og beregninger, så man kan opnå størst indflydelse. Dagen afsluttes med en introduktion til, hvor hvordan man tilrettelægger den mest optimale strategi samt narrativ og kommunikationsplan.

3. Modul Modul 3 11. april 2023 kl. 09.00 - 15.30

Og på den tredje kursusdag gennemgår vi stadie 4 og 5: ”Eksekvering” og ”Evaluering”. På denne dag bliver kursisterne introduceret til, hvordan man bedst eksekverer i forhold til embedsmænd, politikere, medier og andre stakeholders. I løbet af dagen får kursisterne besøg af en central politiker og dagen afsluttes med en introduktion til, hvordan man sikrer den bedste evaluering, så det bliver nemmere at indlede andre processer for politisk interessevaretagelse.

Tilmelding

Pris pr. person.
14.995 kr. ekskl. moms
Vi kontakter dig inden for 2-3 hverdage.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

17. november 2022
21. marts 2023