Debat

Panel gør status over regeringens første år

DEBAT: Det er nu snart et år siden, at Venstre overtog regeringsmagten. Et nyt hold af debattører gør status over, hvordan det er gået på området for velfærdsteknologi.

Et nyt debatpanel gør status over regeringens første år på det velfærdsteknologiske område.  
Et nyt debatpanel gør status over regeringens første år på det velfærdsteknologiske område.  Foto: Lars Majlund Mørk
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

I slutningen af juni er det et år siden, at vælgerne satte Venstre på regeringsposten. Og hvordan er det så gået med velfærdsteknologien?

Altinget: velfærdsteknologi har bedt et nye hold af debattører om at gøre status for regeringens indsats. Hvad har præget det første år? Hvad var "hot", og hvad var "not"?

Mød panelet her.

Hans Erik Henriksen
Direktør for Healthcare Denmark. Hans Erik Henriksen har tidligere været Business Development Manager for CompuGroup Medical Denmark A/S. Fra 2008-2012 var han direktør for sundheds-it-virksomheden Cetrea. I 2012 var han desuden medlem af regeringens Vækstteam for Sundheds- og Velfærdsløsninger. Han har en erhvervsøkonomisk grunduddannelse.

Grete Christensen
Formand for Dansk Sygeplejeråd. Grete Christensen er uddannet fra sygeplejeskolen i Holbæk og har efterfølgende uddannet sig til intensivsygeplejerske. I 1991 blev hun Amtskredsformand for Dansk Sygeplejeråd, Vestsjællands Amt, og i 1998 blev hun 1. næstformand i Dansk Sygeplejeråd. Hun har desuden været præsident for the European Federation of Nurses fra 2007 til 2010.

Rune Lund (EL)
It- og kommunalordfører. Han har været medlem af Folketinget fra 2005-2007 og igen fra valget 18. juni 2015. Han er tidligere økonomisk konsulent i Gladsaxe Kommune, Social- og Sundhedsforvaltningen.

René Gade (ALT)
It- og digitale frihedsrettigheder ordfører. René Gade har været medlem af Folketinget siden valget 18. juni 2015. Han har læst film- og medievidenskab ved Københavns Universitet.

Trine Torp (SF) og Kirsten Normann Andersen (SF)
Hhv. social- og handicapordfører og kommende sundhedsordfører. Trine Torp har været medlem af Folketinget siden juni 2015. Hun er tidligere lektor ved Professionshøjskolen Metropol og er uddannet cand.psych. ved Københavns Universitet. Kirsten Normann Andersen overtager sundhedsordførerposten efter Jonas Dahl. Hun er afdelingsformand i FOA Aarhus og uddannet sygehjælper.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00