Debat

Ungdomsdebat: Der er gang i en humanitær ungdomsrevolution

Den humanitære ungdomsrevolution er i rivende udvikling i Danmark. Den bygger på stærke fællesskaber, som har til formål at skabe en bedre tilværelse for fremtidens generationer, hvor alle er noget særligt for nogen, siger Daniel Falk. 

Mikkel Bødker Olesen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Dagens debatttør i Altinget: civilsamfunds debat "Unge civile stemmer" er Daniel Frank.

Daniel Frank er 18 år og netop blevet student fra Nordfyns Gymnasium. Her var han elevrådsformand, miljørådsformand og medlem af gymnasiets bestyrelse. Han har siden 1.g været formand for Ungdommens Røde Kors på Nordfyn, hvor han engagerer sig i størstedelen af organisationens aktiviteter, der gør en forskel for børn og unge i lokalområdet.

Har du lyst til at blande dig, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal filme en video med din telefon.

Videoen må max. vare tre minutter. Send den i en mail på [email protected]

Dokumentation

Unge civile stemmer:
I den kommende tid vil vi på Altinget: civilsamfund give de unge noget tiltrængt taletid, hvor de får mulighed for at give deres perspektiv på, hvilke udfordringer vi står over for, og hvordan civilsamfundet kan være med til at løse dem.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00