Ugens overblik: Riisager skal i samråd om mindre folkeskoleklasser

DET SKER: En Cevea-analyse om gevinsten ved mindre folkeskoleklasser har fået SF til at kalde undervisningsminister Merete Riisager (LA) i samråd. DF-forslag om at forbyde religiøse symboler i folkeskolen ser ud til at lide døden, og så kommer den norske undervisningsminister til Danmark.

Undervisningsminister Merete Riisager (LA) skal både i samråd om grønlandske uddannelser og mindre folkeskoleklasser i ugens løb.
Undervisningsminister Merete Riisager (LA) skal både i samråd om grønlandske uddannelser og mindre folkeskoleklasser i ugens løb.Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
Anders Redder

Velkommen til Altingets overblik over en uge i dansk uddannelsespolitik, hvor der med to samråd, ny vismandsrapport, et udenlandsk ministerbesøg og FGU-lovbehandling er tryk på kedlerne.

Som altid kan du tage et kig på sidste uges vigtigste begivenheder her, hvis du ikke føler dig up to date til at hoppe ind i denne agenda. 

Mandag 28. maj
Ugen begynder med et skandinavisk ministerbesøg. Merete Riisagers (LA) norske kollega, Jan Tore Sanner, er i Danmark og lægger vejen forbi Undervisningsministeriet.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00