Gå til
tilmelding

Lancering: Hvordan skaber vi grøn omstilling på erhvervsskolerne?

Tænketanken Mandag Morgen

Grøn omstilling på erhvervsskolerne

Vær med når der præsenteres ny viden om, hvordan der arbejdes med grøn omstilling på erhvervsskolerne og de behov lærerne oplever, når grøn omstilling skal blive en del af undervisningen. Vi viser også gode eksempler på, hvordan erhvervsskolerne arbejder med omstillingen i praksis rundtom i landet, og tager diskussionen om, hvad der skal til for at løbe den grønne omstilling helt i mål på erhvervsskolerne.

Bag arrangementet står Videnscentrene for Automation og Robotteknologi og Tænketanken Mandag Morgen. Vi har i fællesskab arbejdet på at undersøge området, og er glade for at kunne præsentere vores resultater for alle interesserede og samle relevante beslutningstagere om dagsordenen.

Tid: 9. februar 2023 kl. 10.00 – 11.30

Sted: Online - klik her.

Tilmelding: Gratis og ved at udfylde modulet i bunden på siden.

Gratis, men tilmelding kræves (begrænset antal pladser)

9. februar 2023 kl. 10:00

Online

PROGRAM

10.00 Velkomst v. Leif Keller Elsborg, videnscenterchef, Videnscenter for Automation og Robotteknologi Syd.

10.05 Oplæg: Hvordan arbejder erhvervsskolerne med den grønne omstilling? v. Casper Waldemar Hald, analytiker, Tænketanken Mandag Morgen.

10.30 Oplæg: Regeringens vision for erhvervsskolerne v. Thomas Skriver Jensen (S).

10.45 Panel: Hvordan lykkes vi med den grønne omstilling på erhvervsskolerne? v. Kasper Palm, Forbundssekretær, Dansk Metal, Signe Tychsen Phillip, underdirektør DI, Adrian Tresoglavić, direktør, Mercantec og Morten Ørnsholt, kontorchef, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. 

Moderator for dagen er Jens Reierman - journalist på Ugebrevet Mandag Morgen. 

Tilmelding


Accepter betingelser