Dagens podcast: Fører kontanthjælpsloftet egentlig til flere mennesker i job?

AJOUR: En analyse fra Beskæftigelsesministeriet, der skal vise, om kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen egentlig har sendt flere mennesker i arbejde, er blevet udskudt. Altinget: ajour ser nærmere på sagen og på, hvad eksperterne siger om effekten af loftet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Der er mange forestillinger om, hvad kontanthjælpsloftet og 225-timersreglen har haft af betydning.

Men om de to tiltag har virket efter hensigten, er endnu uvist. Første gang, Beskæftigelsesministeriet udgav en rapport, blev metoden bag udregningerne kritiseret voldsomt.

Nu er ministeriet så i gang med nummer to analyse, der skulle have været offentliggjort i efteråret 2018. Men nu er den blevet udskudt, og ideerne om, hvad kontanthjælpsloftet egentlig har gjort, er stadig mange.

Altinget: ajour ser nærmere på, hvad de forskellige holdninger er, og hvorfor analysen er blevet udskudt.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Er alliancen mellem DF og Venstre ved at bryde sammen? Dagens podcast: Er alliancen mellem DF og Venstre ved at bryde sammen? Næste artikel Dagens podcast: Der er gået storpolitik i sagen om Sjælsmark Dagens podcast: Der er gået storpolitik i sagen om Sjælsmark
Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

Holstein: Ellemanns reelle styrke bliver testet om få dage

NY FORMAND: Jakob Ellemann-Jensen kan være godt tilfreds oven på lørdagens ekstraordinære landsmøde. Den nye V-formands vigtigste opgave bliver nu at aflive fløjkrigene, vurderer Altingets politiske kommentator.