Danish Crown henter direktør hos Danske Svineproducenter

NAVNE: Danske Svineproducenters direktør, Nicolaj Nørgaard, indtræder 1. juni som direktør for Danish Crown Pork Ejerservice.

Nicolaj Nørgaard er fra 1. juni ansat ved Danish Crown.
Nicolaj Nørgaard er fra 1. juni ansat ved Danish Crown.Foto: Videncenter for Svineproduktion

Nicolaj Nørgaard indtræder 1. juni som direktør for Danish Crown Pork Ejerservice. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Nørgaard forlader derfor stillingen som direktør i brancheforeningen Danske Svineproducenter.

"Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes at ansætte en af de absolut største kapaciteter i dansk griseproduktion. Nicolaj Nørgaard besidder en tung faglig viden og har samtidig stor erfaring som leder. Derfor er vi ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige til at fortsætte den positive udvikling, som ejerservice under Danish Crown Pork er inde i," siger Søren F. Eriksen, ceo for Danish Crown Pork, i pressemeddelelsen.

Formanden for Danske Svineproducenter lægger ikke skjul på, at man ærgrer sig over tabet af Nicolaj Nørgaard lige oven på et formandsskifte.

"Jeg vil ikke lægge skjul på, at timingen ikke er optimal i forhold til det nye formandskabs virke og vores drejebog, men nu vil vi udnytte de førstkommende måneder til at formidle Nicolajs viden og politiske forbindelser til andre nøglepersoner i foreningen," siger formanden for Danske Svineproducenter, Torben Hauskov.

Nicolaj Nørgaard er uddannet fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole.

Han afløser Vagner Bøge, der har været ansat i Danish Crown i 40 år. 
Koncernen er verdens største eksportør af grisekød og Europas største producent af grisekød.

0:000:00