Om  
Hans Beck Gregersen

Gregersen skal lede kommunikationen hos CARE

CARE Danmark henter Hans Beck Gregersen ind som ny kommunikationschef. Den nye chef har været omkring det private erhvervsliv, journalistbranchen og NGO-verdenen.

Sara Ridder

54-årige Hans Beck Gregersen skal stå i spidsen for kommunikationen hos CARE Danmark fra august. Det oplyser CARE Danmark i en pressemeddelelse.

Efter fire år uden for NGO-miljøet vender Hans Beck Gregersen tilbage for at lede CARE Danmarks kommunikationsafdeling og indtræder i ledelsen, der arbejder med langsigtet udvikling i ni lande i Afrika og Asien. Hans Beck Gregersen kommer fra en stilling som senior adviser i Advise A/S og har tidligere arbejdet for blandt andre Dansk Industri, Dansk Røde Kors og Ritzaus Bureau, og han glæder sig til at vende tilbage til NGO-verdenen:

”Jeg synes, det er vigtigt, at vi holder danskerne fast på deres udsyn og printer den store verden ind i deres nyhedsflow og newsfeed. CARE Danmark arbejder for, at verdens fattigste mennesker kan arbejde sig selv ud af fattigdom, og det er en fortælling, som især er vigtig i en tid, hvor fokusset på nødhjælp bliver større og større, fordi verden mange steder står i brand,” udtaler han i pressemeddelelsen.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00