Om  
Gitte Dreier Jacobsen

Muskelsvindfonden har fundet ny kommunikationschef

Gitte Dreier Jacobsen bliver Muskelsvindfondens nye kommunikationschef per 1. juni og forlader samtidig Aarhus Kommune, hvor hun har stået for kommunikations- og marketingsindsatserne i beskæftigelsesforvaltningen.

Line Jenvall

1. juni 2016 bliver Gitte Dreier Jacobsens første arbejdsdag i Muskelsvindfonden. Her er hun blevet ansat som ny kommunikationschef.

Det skriver fonden på sin hjemmeside.

40-årige Gitte Dreier Jacobsen kommer fra en stilling hos Aarhus Kommunes beskæftigelsesforvaltning, hvor hun har haft ansvar for kommunikations- og marketingindsatserne. Tidligere har hun arbejdet hos Cabi – bedre arbejde til flere som marketingansvarlig og været turistchef på Samsø. 

"Jeg glæder mig til at blive en del af en ambitiøs og vigtig forening, som gør en forskel for mange mennesker og spiller en nøglerolle i arbejdet med at skabe plads til forskelle i samfundet. Foreningen har i de senere år udvidet sine aktiviteter betydeligt, men har samtidig en ambition om at komme endnu tættere på medlemmerne, og det stiller krav om involverende, segmenteret og klar kommunikation," lyder det fra den nye kommunikationschef på fondens hjemmeside.

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00