Rådet for Menneskerettigheder udvider medlemsskaren

MENNESKERETTIGHEDER: Rådet for Menneskerettigheder søger nye medlemmer blandt civilsamfundets organisationer og offentlige myndigheder. Ansøgningsfristen er 1. februar.

Civilsamfundsorganisationer og offentlige myndigheder kan frem til 1. februar søge om optagelse i Rådet for Menneskerettigheder. Det skriver Institut for Menneskerettigheder.

Rådet for Menneskerettigheder skal afspejle civilsamfundets syn på menneskerettighederne og har til opgave at følge Institut for Menneskerettigheders arbejde i Danmark og i udlandet. Desuden uddeler Rådet for Menneskerettigheder hvert år i december Menneskerettighedsprisen til en person eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for menneskerettighederne i Danmark, Grønland eller Færøerne.

Alle civilsamfundsorganisationer og offentlige myndigheder, der arbejder med menneskerettigheder, kan søge om optagelse i Rådet. Generalsekretær i Dansk Flygtingehjælp, Andreas Kamm, er i dag formand for Rådet, mens Maja Løvbjerg Hansen fra Gadejuristen er næstformand.

Læs mere om ansøgningkrav med videre her.

Forrige artikel Afgående formand: Erhvervslivet tager mere socialt ansvar Afgående formand: Erhvervslivet tager mere socialt ansvar Næste artikel Nye tider: Ngo’er skal konkurrere om milliardstøtte Nye tider: Ngo’er skal konkurrere om milliardstøtte