Grønt overblik: Turen går til England

DET SKER: Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg er i selskab med ministeren Esben Lunde Larsen (V) på besøg i London og det sydlige England. I Strasbourg diskuterer EU-parlamentarikerne naturgasforsyning, æggeskandale og skovens rolle i klimapolitikken.

Velkommen til grønne overblik over en uge, der ikke byder på meget politisk inden for landets grænser, men derimod masser af aktivitet i England og Strasbourg. 

Mandag 11. september og hele ugen frem
Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg krydser den Engelske Kanal med kufferten fyldt fornuftigt fodtøj og tøj, der passer til sol, vind og regn. Fra mandag og helt frem til fredag står den nemlig på studietur i London og det sydlige England.

I løbet af ugen skal politikerne blandt andet besøge nationalparken New Forest National Park samt Isle of Wight, hvor de skal blive klogere på kystsikring. Der er også møder med repræsentanter for begge kamre i det britiske parlament, Underhuset og Overhuset. Her står programmet på Brexit og de udfordringer, det giver for Storbritanniens landbrugs- og fiskeripolitik.

Login