Podcast: Utålmodigheden stiger til forhandlingerne om klimaloven

AJOUR: Der skal mere tempo på forhandlingerne om klimaloven, mener flere politikere, der forhandler om netop den lov. Altinget Ajour giver overblik og gør status over klimalovsforhandlingerne i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Regeringens deadline for, hvornår en klimalov skal falde på plads, nærmer sig, og flere af klimaordførerne ser i den forbindelse gerne, at tempoet for forhandlingerne bliver sat i vejret.

Regeringen har officielt meldt ud, at en aftale skal falde på plads inden jul, men den skulle efter sigende også være interesseret i at få klimaloven på plads inden COP25-mødet i begyndelsen af december.

Men der er stadig en del knaster, der skal løses, inden der kan underskrives en aftale. Altinget Ajour giver et overblik over de udfordringer i dagens udsendelse. Dagens gæst er journalist på klimaredaktionen Andreas Arp.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Kan man være et grønt foregangsland og stadig hente olie op af undergrunden? Podcast: Kan man være et grønt foregangsland og stadig hente olie op af undergrunden? Næste artikel Podcast: Nu får klimaet sin lov, men hvor bindende er den? Podcast: Nu får klimaet sin lov, men hvor bindende er den?