Om  
Dan Jørgensen

Syv nye medlemmer skal styrke Ungeklimarådets grønne klimakamp

Ungeklimarådet har udnævnt syv nye medlemmer med forskellige faglige baggrunde fra hele landet. De skal afspejle og bidrage med nyskabende ideer til at styrke grøn omstilling og arbejdet med lokale Ungeklimaråd.

Ungeklimarådet vælger syv nye medlemmer for en etårig periode ud fra kriterier for diversitet i faglighed og geografi.
Ungeklimarådet vælger syv nye medlemmer for en etårig periode ud fra kriterier for diversitet i faglighed og geografi.Foto: Ungeklimarådet
Ghita Nidam Møller

Ungeklimarådet henter forstærkninger til at give nytænkende indspark til dansk klimapolitik med inspiration og inputs til fremtidens klimaløsninger. 

Syv nye med medlemmer fra forskellige dele af landet med forskellige uddannelsesretninger er valgt for den næste etårige periode til at repræsenterer forskellige indgangsvinkler til klimaudfordringen. Det oplyser Ungeklimarådet

De nye medlemmer bliver dermed en del af unges talerør til blandt andet klimaminister Dan Jørgensen (S). De er udpeget ud fra kriterier, der sikrer, at rådet geografisk og uddannelsesmæssigt er forskelligartet. 

"Det er altid godt med nye kræfter, og man kan også mærke, at medlemmerne, der var i rådet på forhånd, er blevet endnu mere motiverede af de nyes perspektiver," udtaler rådets forperson, Nadia Gullestrup.

De nye syv medlemmer er de følgende:

0:000:00