Valgpodcast: Fire ting du skal holde øje med i valgkampens slutspurt

AJOUR: Hvordan ender styrkeforholdene inden for blokkene, og kommer Venstre over sidste valgresultat? Altinget: ajour ser nærmere på valgkampens sidste fase.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Den sidste fase af valgkampen er skudt i gang, og dermed er det også ved at være sidste udkald, hvis politikerne vil påvirke vælgernes holdning.

Derfor ser Altinget: ajour nærmere på, hvad der skal holdes øje med i de sidste dage af valgkampen. Hvorfor er den interne kamp i rød blok vigtig for Socialdemokratiet, hvad gør DF ved nedturen i meningsmålingerne – og hvad er succeskriteriet for V?

De spørgsmål svarer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Hør valgpodcasten: Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større Hør valgpodcasten: Kaotisk valgkamp gør Løkkes mikroskopiske chancer lidt større Næste artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark
Erhvervslivet: Giv os en fokuseret, grøn forskningsstrategi

Erhvervslivet: Giv os en fokuseret, grøn forskningsstrategi

SATS: Der skal flere penge til forskning og udvikling af nøgleteknologier i den grønne omstilling, men pengene skal gives med et større blik for, hvad samfundets gevinster er. Det er de store mål med DI og Dansk Energis forslag til en grøn forskningsstrategi. Ifølge Klimarådets formand er tankerne rigtige.