spørger 
Mattias Tesfaye

Hvad er ministerens holdning til, at over halvdelen af folkeskoleeleverne har været vidne til mobning, der er relateret til mobbeofferets etnicitet?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 1029

Hvad er ministerens holdning til, at over halvdelen af folkeskoleeleverne har været vidne til mobning, der er relateret til mobbeofferets etnicitet, ifølge en omfattende undersøgelse, som Institut for Menneskerettigheder og Børns Vilkår har foretaget blandt børn i den danske folkeskole?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til artiklen »Børn mobbes med deres etnicitet i skolen: De ældre drenge prøver at vaske mig, så jeg bliver hvid« bragt den 30. maj 2024 på politiken.dk.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024