Nyt web-TV om Europa - Bideo.dk

EUROPA-TV: Altinget.dk og Mediehuset København har sammen udviklet et nyt Europa Web-TV bibliotek - Bideo.dk. Det nye Tv-bibliotek skal skabe oplysning og debat om Europa.
Fakta
Vil du som EU-aktør have flere informationer om, hvordan du aktivt bruger Bideo.dk, så kontakt Mette Rosendahl: [email protected]

Altinget.dk har i samarbejde med Mediehuset København og med støtte fra Europa-Nævnet udviklet et nyt Europa Web-TV-bibliotek, kaldet Bideo.dk. 

Tv-biblioteket, Bideo.dk, vil fungere som en basisplatform og samle informerende Tv-programmer om Europa. Formålet er at styrke oplysningen og debatten gennem levende billeder og lyd. Således kan borgerne opleve et virtuelt møde med politikere og myndigheder i EU. Public service-biblioteket er tilgængeligt for befolkningen og indeholder over 50 videoproduktioner om Europa og vil inden udgangen af 2011 indeholde over 100 videoproduktioner.

Målgruppen er dels den almene befolkning, men især også gymnasier, universiteterne, biblioteker og pressen kan drage nytte af det nye web-TV.

Altinget.dks direktør, Mette Rosendahl, ser to styrker i det nye site:

"For det første kan den enkelte dansker gratis og nemt se en masse relevante EU-programmer, og for det andet kan EU-aktørerne bruge det aktivt, både ved selv at lægge egne produktioner ind og ved at vise produktioner gennem Bideo.dk og dermed drage nytte og få glæde af hinandens arbejde," siger Mette Rosendahl.

Udsendelserne handler om europæiske problemstillinger og tager forskellig form. Dokumentarer, debatter og magasiner er blandt de programtyper, man kan finde på Bideo.dk.

Programmer på Bideo.dk kan desuden ses på den måde, hvor det nu måtte passe ind. Biblioteket er nemlig indrettet sådan, at brugere, webmastere og leverandører kan benytte udsendelserne samlet eller enkeltvis.

Altinget | EU har oprettet et Tv-site under navnet EUsee, hvor der blandt andet vises udvalgte videoer fra Bideo.dk.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00