For få vil arbejde i fødevarebranchen

REKRUTTERING: En femtedel af de danske fødevarevirksomheder har i dag svært ved at rekruttere den nødvendige arbejdskraft, viser en rundspørge lavet for Madkulturen.

Der mangler hænder og hjerner i den danske fødevarebranche.

Sådan lyder meldingen fra danske produktionsvirksomheder, ingrediensvirksomheder og i støtteindustrien for fødevarer i en ny undersøgelse, som Epinion har foretaget for Madkulturen, der er en selvejende institution under Miljø- og Fødevareministeriet.

20 procent af 154 adspurgte virksomheder svarer, at de i mindre grad eller slet ikke kan rekruttere den nødvendige arbejdskraft, skriver Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00