Islamisme hindrer integrationen

INTERVIEW: Udviklingen i lande som Storbritannien og Frankring viser, hvor galt det går med integrationen, hvis man giver efter for islamisterne. Det siger tidligere indenrigsminister Karen Jespersen og politisk kommentator Ralf Pittelkow, som Altinget har interviewet i anledning af deres nye bog.
Erik Holstein

Der er kommet vildt skræmmende tal fra meningsmålinger i Storbritannien. Blandt de unge muslimer mellem 18 og 30 ønsker 28 procent sig en islamisk stat, 30 procent foretrækker et samfund regeret af shariaen frem for britisk lovgivning, 40 procent mener, at shariaen bør dominere i muslimsk dominerede områder i Storbritannien. 20-25 procent føler en eller form for sympati for folkene bag terrorbomberne, 13 procent betragter terroristerne som martyrer.

Når man ser sådanne tal, behøver man ikke diskutere, om det er en reel trussel, der kommer fra islamismen.

Ralf Pittelkow
Forfatter og kommentator
Fakta
"Islamister og Naivister" udkommer d. 5. september på forlaget Peoples Press. Prisen er 149 kroner.

Kilde: Altinget.dk

Det er en grotesk fejlslutning at tro, man kan undgå konflikter ved at give efter for islamisternes krav. Konflikterne kommer blot tilbage i en langt værre udgave, og imens svigtes såvel integrationen, som de progressive indvandrere.
Det siger Karen Jespersen og Ralf Pittelkow, der netop har udgivet bogen ”Islamister og naivister”.

”Islamisterne arbejder målrettet på at skabe muslimske parallelsamfund, der skal isolere sig fra omverdenen. I Storbritannien har man fænomener som deciderede sharia-domstole, der tager sig af ægteskabelige forhold," siger Ralf Pittelkow til Altinget og fortsætter:

"I Frankrig har en regeringsrapport konkluderet, at det er lykkedes islamisterne at skabe deciderede modsamfund med andre regler en dem, der gælder for det omgivende demokratiske samfund. Og det er en islamisering, der ofte ledsages af trusler eller vold.”

0:000:00