Om  
Søren J. Damm

Søren Jacobsen Damm ny debatredaktør på Altinget

NAVNE: Altinget henter sin første debatredaktør på Ekstra Bladet, hvor Søren Jacobsen Damm (44) har beklædt en lignende stilling. 

Redaktionen

Søren Jacobsen Damm tiltræder 1. november en nyoprettet stilling som debatredaktør hos Altinget.dk. Han kommer fra en tilsvarende stilling på Ekstra Bladet.

44-årige Søren Jacobsen er BA i filosofi fra Københavns Universitet. Han var med til opstarten af Ekstra Bladets debatforum 'Nationen' i 2007.

Han har siden 2010 fungeret som journalist, anmelder, redaktionssekretær og debatredaktør på Ekstra Bladet, hvor han desuden har været fast skribent på avisens debatforum, 'Opinionen', siden 2015.

"Jeg har oplevet samme dag i telefonen at blive kaldt fascistsvin og kommunistisk lakaj. Det er jeg stolt af. For det betyder, at jeg har udført mit job som debatredaktør godt", siger
manden, der fremover skal samle den politiske debat på Altinget.

Søren Jacobsen Damm skal som debatredaktør medvirke til at skærpe og udvikle Altingets debat- og klummeunivers - herunder på de sociale medier. Desuden skal den nye debatredaktør arbejde for at gøre Altinget til en endnu vigtigere og dagsordenssættende spiller i den generelle samfundsdebat.

"Debatstoffet er vigtigt for alle medier, bl.a. fordi det er så læst. - Og ikke mindst vigtigt for et neutralt medium som Altinget, der lægger vægt på uvildighed og alsidighed i den journalistiske dækning. I debatten kan vi tillade os at slå mere til ideologi og skarpe synspunkter, og det kan Søren uden tvivl hjælpe os med," siger chefredaktør Rasmus Nielsen, der har valgt den nye debatredaktør blandt 29 ansøgere.

I årene 2000-02 var Søren Jacobsen Damm sekretær for Søren Kierkegaards Forskningscenter.

Søren Jacobsen Damm bor i Nordhavn i København med sin kone, der er sognepræst på Nørrebro, og deres datter på syv år.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren J. Damm

Gastronomiredaktør og kommentator, Berlingske
BA i filosofi (Københavns Uni. 2007)

0:000:00