Helene Liliendahl Brydensholt
 svarer 
Jacob Jensen

Vil ministeren oplyse status på sagen om Rigsrevisionens opfølgning på sagen dyretransporter? 

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Miljø- og Fødevareudvalget, Spørgsmål 370

I ministerens svar af 31. oktober 2023 på MOF alm. del - spørgsmål. 43 om dyretransporter nævner ministeren afslutningsvist, at ministeriet aktuelt afventer Rigsrevisionens opfølgning. Vil ministeren oplyse status i sagen?

Svar fra tirsdag den 6. februar 2024

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri oplyste i september 2023 Rigsrevisionen om status for Fødevarestyrelsens arbejde med det sidste åbne punkt fra beretningen om kontrol med dyretransporter fra 2020, herunder at Fødevarestyrelsen anser opfølgningen som gennemført. Rigsrevisionen har på baggrund af redegørelsen udarbejdet et fortsat notat, som ministeriet har haft i høring.

Rigsrevisionen har oplyst, at det endelige notat forventes behandlet af Statsrevisorerne den 19. februar 2024. Notatet offentliggøres på Rigsrevisionens hjemmeside.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00