Søren Egge Rasmussen
 spørger 
Magnus Heunicke

Hvad mener ministeren med, at genbesøget af landbrugsaftalen skal ses "i sammenhæng med anden fase af Grøn Skattereform"?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Miljø- og Fødevareudvalget, Spørgsmål 364

Ministeren bedes uddybe, hvad ministeren mener med, at genbesøget af landbrugsaftalen skal ses "i sammenhæng med anden fase af Grøn Skattereform"? Betyder det, at genbesøget først skal ske, når anden fase af Grøn Skattereform er færdigforhandlet? Eller skal det forstås som, at forhandlingerne om anden fase af Grøn Skattereform skal ske samtidig eller som en del af genbesøget? Ministeren bedes derudover uddybe, hvorvidt regeringen mener, at kvælstofindsatsen skal indgå i forhandlingerne om anden fase af Grøn Skattereform, så der sikres bedst mulig sammenhæng i tiltagene? Der henvises til besvarelse af MOF alm. del - spørgsmål nr. 92.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00