Kristian Bøgsted
 spørger 
Jacob Jensen

Deler ministeren holdninger fremført af Ida Auken (S) i artiklen ”Ingen ved, om det virker, men regeringen står fast: Der skal skrælles en etage af lastbilerne”?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Miljø- og Fødevareudvalget, Spørgsmål 775

Med afsæt i ministerens svar på MOF alm del - spørgsmål nr. 673 ønskes det fortsat, at ministeren kommenterer på, om han deler holdninger fremført af Ida Auken (S) i artiklen ”Ingen ved, om det virker, men regeringen står fast: Der skal skrælles en etage af lastbilerne”, Jyllands-Posten, den 29. marts 2024, hvori ministeren henviser til Ida Auken (S) or at udtale sig om aftalen om at skærpe kravene til etagehøjde for smågrisetransporter.

Dette være sig specielt følgende udtalelser fra Ida Auken (S): (1) at eksporten af smågrise fra Danmark sker ”under kummerlige forhold.”, (2) ”Selvfølgelig spiller etagehøjde en rolle. Det behøver man ikke teste”, (3) ”Man har spildt mere end fem år, siden aftalen blev indgået (…) For mig at se er der ikke nogen tvivl om, at det forbedrer dyrevelfærden, at grisene får mere luft over hovedet.” og (4) ”Forsøget var ikke nødvendigt. Man har spildt en masse tid på at vente på det.”

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024