Om  
Anders Laursen

Fødevaredirektør er ny bryghus-chef

Anders Laursen er ny direktør i Skanderborg Bryghus. Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør i Vega Salmon.

Sofie Hvemon

Skanderborg Bryghus har valgt Anders Laursen som ny direktør med tiltrædelse 1. september. Det oplyser FødevareWatch.

Anders Laursen kommer med stor erfaring inden for fødevarebranchen, hvor han senest har været kommerciel direktør i lakse-virksomheden Vega Salmon. Han har desuden været direktør for salg og marketing i 3-Stjernet og været produktchef i Arla og Tulip.

"Anders kommer med den helt perfekte baggrund og har i mange år arbejdet med stærke mærkevarer og koncepter til det danske marked," udtaler bestyrelsesformand for Skanderborg Bryghus, Erling Weber Jensen, ifølge FødevareWatch.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00